iSwimNude
 
tirsdag den 20. februar 2018

iSwimNude - på din iPhone
 

Som bruger af iPhone har man i Apples App Store et stort katalog af programmer, kaldet apps, som kan hentes. Gratis eller mod betaling. I denne forbindelse stødte vi på programmet iSwimNude, som er gratis. Det er udviklet af en tysker, og er tilgængeligt på tysk, engelsk og nu også dansk (i samarbejde med os).

 

Beskrivelse af programmet

 

iSwimNude er programmet, du har savnet som naturist. Programmet viser dig hvor andre folk nøgenbader, og du har mulighed for at sende din egen position, så andre får glæde af dit yndlingsbadested.

 

Positioner lægges op anonymt, så du behøver ikke at oprette nogen konto eller dele din e-mail-adresse med nogen. På dette punkt adskiller iSwimNude sig fra andre lokationsbaserede tjenester, som ofte kræver registrering. Der sker ingen sporing af brugere, og efter to timer ophæves forbindelsen mellem dig som bruger og den registrerede position (tidsvindue for sletning). Positioner kan kun sendes fra din aktuelle position. Dette er for at minimere spam.

 

En position, der lægges op, kan fjernes i op til to timer herefter. Derefter har positionen ingen forbindelse til brugeren, og kan derfor ikke slettes, men bliver permanent. Positioner, der ikke er gyldige, vil blive slettet. Brugernes vurderinger gemmes i form af en såkaldt hash-kode, hvorved vurderingen kobles anonymt sammen med apparatet. Dermed kan vurderingen senere ændres, uden at brugeren er på badestedet.

 

I den aktuelle version af iSwimNude kan du indstille antallet af nærmeste badesteder fra 10 til 100. Se Indstillinger - iSwimNude. Endvidere er rækkevidden begrænset til +/- 5 bredde- og længdegrader, så i nogle dele af verden vil du kunne se under 10 badesteder. Et kort kan ses på nettet: iSwimNu.de.

 

Du kan endvidere indstille enhederne til hhv. km og miles, såvel som ovennævnte antal badesteder. Jo færre positioner, des hurtigere dataoverførsel, hvilket er vigtigt ved langsom forbindelse.

 

Du kan følge iSwimNude på Twitter:

twitter.com/iSwimNude.

 

Du kan finde programmet på flg. adresse, eller du kan blot google "iSwimNude":

 

http://www.iswimnu.de/nudist-naturist-clothing-optional/iphone-ipod.html